Σταύρος Μπένος: “Εγγύηση για το μέλλον της Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης”

Εγγύηση για το μέλλον της πόλης» και ολόκληρου του Δήμου Καλαμάτας θεωρεί ο Σταύρος Μπένος τον Βασίλη Τζαμουράνη, σε δηλώσεις του μπροστά στο ιστορικό τοπόσημο των Αγίων Αποστόλων.

Ο πρώην υπουργός και πρώην δήμαρχος Καλαμάτας, ο οποίος έβαλε τη σφραγίδα του στην εντυπωσιακή αναπτυξιακή περίοδο της πόλης μετά τους σεισμούς, με θεσμούς και σχεδιασμούς που τη στηρίζουν μέχρι σήμερα, μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία του με τον υποψήφιο δήμαρχο της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ_ΜΕΤΑ και τόνισε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του. Όπως είπε, ο Βασίλης Τζαμουράνης δεν έχει λείψει από καμία σημαντική στιγμή της Καλαμάτας τα τελευταία 40 χρόνια – γι’ αυτό και «έχει μια βαθιά γνώση όλων των προβλημάτων της πόλης, αλλά και των αναγκών του μέλλοντος».

Ο Στ. Μπένος τόνισε ότι σήμερα ο Δήμος Καλαμάτας και η πόλη έχει αλλάξει πολύ και χρειάζεται «ένα κοίταγμα από την αρχή για το μέλλον της», καθώς τα αποθέματά της (περιβαλλοντικά, πολιτιστικά, αναπτυξιακά) βρίσκονται «σε οριακό σημείο».

Επικρότησε απόλυτα, για το λόγο αυτό, το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Βασίλη Τζαμουράνη για ολόκληρο τον Δήμο Καλαμάτας, με τους 4+1 Άξονες, λέγοντας: «Πραγματικά εντυπωσιάστηκα που ο Βασίλης έχει επιλέξει 4 δυνατά σημεία (και ταυτίζομαι απόλυτα μαζί του και με τις προοπτικές αυτές). Αυτά τα 4 σημεία είναι το μέλλον της πόλης». Και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο παραλιακό μέτωπο και στην καλλικρατική «προίκα» του Ταϋγέτου αλλά και των πρώην Δήμων Θουρίας – Άριος – Αρφαρών, κάνοντας λόγο για έναν πραγματικό θησαυρό Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, που ούτε οι ίδιοι οι δημότες της Καλαμάτας δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει την αξία του.

πηγή

Δείτε ακόμη

Σταύρος Μπένος: “Εγγύηση για το μέλλον της Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης”