Εύβοια Μετά: «Μια σύνθεση ονείρων»

Νιώθω βαθιά ανακούφιση και εσωτερική χαρά που ολοκλήρωσα την αποστολή που μου ανατέθηκε από τον Πρωθυπουργό για την εκπόνηση του στρατηγικού σχεδίου (Masterplan) ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 παρέδωσα και τυπικά τη συλλογική μας δουλειά  με την παρουσίαση που έγινε κατά τη διάρκεια της 1ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης Περιφερειακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2021-2027».

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους συνέδραμαν – και είναι πολλοί – αλλά πάνω από όλα ευχαριστώ τους απλούς πολίτες της πυρόπληκτης περιοχής που μέσα από το βαθύ τους πόνο, βρήκαν τη δύναμη να μας εμπιστευτούν τα όνειρά τους.

Με τα όνειρα αυτά συνθέσαμε το Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας. Ελπίζω ότι θα γίνει οικουμενικό, τόσο στο κεντρικό πολιτικό και πολιτιστικό πυρήνα της χώρας μας, όσο και στην τοπική κοινωνία.

Αλλιώς θα φτωχύνει και δεν θα χωρέσει τα όνειρα και τις προσδοκίες των ανθρώπων της Βόρειας Εύβοιας.

Σταύρος Μπένος

Μπορείτε στη συνέχεια να δείτε το απόσπασμα της ομιλίας του κ. Σταύρου Μπένου στην 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης Περιφερειακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2021-2027»:

https://diazoma.gr/deltia-typou/evia-meta-mia-sinthesi-oneiron/

Δείτε ακόμη:

Εύβοια Μετά: «Μια σύνθεση ονείρων»