Η Μεσσηνία στη Νορβηγία – Πρεμιέρα για το “Mesternes Mester”

Πρεμιέρα κάνει απόψε στη νορβηγική τηλεόραση η σειρά “Mesternes Mester” (“Ο πρωταθλητής των πρωταθλητών”) που για μία ακόμα φορά γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Μεσσηνία. Πρόκειται ουσιαστικά για τη νορβηγική έκδοση του τηλεπαιχνιδιού που πριν από λίγα χρόνια είχε γυριστεί ξανά στη Μεσσηνία, για λογαριασμό τότε της σουηδικής τηλεόρασης.

Αρχαία Μεσσήνη, Μάνη και άλλες περιοχές της Μεσσηνίας αποτέλεσαν για την εταιρεία παραγωγής Rubicon TV το καλύτερο “σκηνικό” για να φιλοξενήσει το δημοφιλές στη Σκανδιναβία τηλεοπτικό πρόγραμμα, που συνεχίζεται για 8η χρονιά. Μέσα από όλο αυτό φυσικά, μόνο κέρδος μπορεί να αποκομίσει η Ελλάδα -και η Μεσσηνία ειδικότερα- καθώς πρόκειται για πρόγραμμα με δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε χρόνο.
της Επιδαύρου αποστειρώθηκε, κλειδώθηκε και (ξανα)παραδόθηκε στη χειμερία νάρκη του.

Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε ότι οι επόμενοι δύο μήνες είναι το διάστημα κατά το οποίο οι περισσότεροι Σκανδιναβοί προγραμματίζουν τις διακοπές τους, το “Mesternes Mester” μπορεί να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να… ψηφίσουν Ελλάδα και Μεσσηνία.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ζωηρό είναι ήδη το ενδιαφέρον για την αεροπορική γραμμή Καλαμάτα – Οσλο, καθώς αρκετές εβδομάδες πριν ξεκινήσουν πάλι τα δρομολόγια παρατηρείται σημαντική πληρότητα.


Το δημοσίευμα
http://www.eleftheriaonline.gr/local/

Η Μεσσηνία στη Νορβηγία – Πρεμιέρα για το “Mesternes Mester”